AutoScout24: nieuwe route

Een nieuwe route, zodat iedereen nóg sneller zijn droomauto kan vinden. We veranderen eerst ons ontwerp: eenvoudiger, duidelijker en frisser. Andere nieuwigheden zullen snel volgen.

Onze missie en motivatie

Make it happen.

Of je nu koopt of verkoopt, zoekt of aanbiedt, de automotive wereld is spannend. Het zit vol verrassingen - en is vaak uitdagend. Maar op het einde van de weg ben je tevreden met het resultaat en je succes!
We willen mensen helpen hun doelen te bereiken. Om hen als partners te begeleiden op hun weg. We maken complexe processen eenvoudiger. Dit is ook de reden voor het nieuwe ontwerp van ons merk. Hiermee benadrukken we de eenvoud, helderheid en de vele mogelijkheden van AutoScout24. Complex wordt beheersbaar. Onduidelijkheid wordt overzichtelijk. En uiteindelijk worden ideeën werkelijkheid. Kan er iets mooiers zijn?
Onze logo's en markers

Ons nieuwe ontwerp valt op –
en laat belangrijke elementen opvallen.

Het doel markeren, ons concentreren op het essentiële, het juiste doen - we doen er alles aan om onze klanten en gebruikers zo goed mogelijk te ondersteunen in hun projecten. Je zou dit op het eerste gezicht moeten zien. En dat is waarom onze nieuwe stijlelementen dit onderstrepen: De markers.
We markeren wat belangrijk is. Wat logisch is. Wat te benadrukken is. Wat de grenzen zijn. Elk merk uit de Scout24 Group gebruikt hiervoor zijn eigen unieke kleuren. Op deze manier onderscheiden de individuele familieleden zich van elkaar - en toch horen ze bij elkaar.
Beelden

We laten je zien hoe goed het voelt om te slagen.

Onze beelden geven het moment weer waarop een project op weg is naar de realisatie. Of een familie nu kiest voor de nieuwe SUV of dat iemand zijn eerste auto van zijn oprit rijdt - wij tonen echte mensen in het echte leven en de echte omgeving.

Illustratie

Ideeën beginnen met schetsen die werkelijkheid worden.

De beste ideeën beginnen heel eenvoudig - met een schets: Alec Issigonis zou het eerste ontwerp voor de Mini op een servet getekend hebben. Wat een begin!
Illustraties staan voor deze eerste inspirerende gedachte. Losse, zwarte penseelstreken zijn een prachtige match voor onze kleurrijke markerelementen. Tegelijkertijd illustreren ze hoe ideeën met behulp van onze producten en diensten vorm krijgen. Want wat je je kunt voorstellen, kun je doen.

Typografie

Gemakkelijk af te lezen. En fascinerend tegelijkertijd.

Lettertype is meer dan alleen maar tekst: zelfs de keuze van een lettertype is een statement - zoals de keuze van een auto.

Met "Make It Sans" hebben we ons eigen lettertype gecreëerd. Het bestaat uit warme, vriendelijke letters - die onze teksten uniek en elegant maken. Ons lettertype bevat sneden, hoeken en strepen die gebaseerd zijn op het logo en subtiel verwijzen naar onze merktaal.

Het nieuwe AutoScout24. Make it happen.